Zito fälgar

Zito är oerhört lyxiga och populära fälgar som anses vara en ”livsstilsfälg” med fantastisk design. När Zito fälgarna tagits fram har man tagit hänsyn till varje liten detalj för att få fram så kvalitativa fälgar som det är möjligt.

Zito Wheels ursprung

Zito anses erbjuda några av världens snyggaste designfälgar, vilket är en stor bedrift. De har även tagit sig in på den internationella marknaden på grund av sin otroligt fräscha och unika design som inte liknar någon annan. Att ha Zito fälgar på bilen är en livsstil som utstrålar design och lyx. Företaget har mer än 10 års erfarenhet av att arbeta i fälg industrin och finns idag att få tag på i USA, Europa och Kina. Mängder av bilfantaster världen över älskar fälgarna på grund av deras kvalitativa och estetiska egenskaper. De har sedan start fram till idag arbetat hårt för att ständigt utveckla sina fälgar i form av kvalité, design och funktion. Företagets fälgar passar alla bilägare som är insatta i styling och mode. Fälgarna är till och med tillverkade med assistans och rådgivning av riktiga racing entusiaster för att få med alla viktiga detaljer i fälgarnas design. Fälgarna gör sig bäst på nyare och snyggare bilar. De passar därmed inte jättebra på gamla skrotbilar. Men valet är ditt egna!

Garanti på Zito fälgar

En sjukt bra fördel med Zito fälgar är att de erbjuder en garanti på 2 år. Zito förväntas nämligen hålla en livslängd på minimum 2 år gällande sin höga kvalité, funktion och utseende. För att fälgarna ska hålla sig fräscha kan de tvättas utifrån rekommendationerna från tillverkaren. Eftersom det handlar om kvalitetsfälgar bör de hanteras därefter och skötas ordentligt för att få maximal livslängd. Fälgarna kan ta skada av starka och frätande medel, bästa rengöringssättet är att använda sig av vatten och en mild tvål.