Zeetex varför ska du välja dem?

Zeetex är det märket på däck som under en mycket kort tid kommit att göra sig ett stort namn på marknaden. Detta är ett märke som idag säljs världen över och har etablerat sig i över 85 länder och det fortsätter att expandera. Koncernen Zafco äger idag Zeetex och deras bas finner vi i Dubai. Detta är företaget som låter dig ta del av ett stort sortiment av däck som främst är avsedda för personbilar men du kan även hitta däck till lastbilar samt bussar.

Säker körning vid regn och rusk

Då detta märket främst har valt att fokusera på personbilar finns det två stora anledningar till att du ska välja att nyttja dessa däck till din bil. Detta är däck som skapar en god kontakt och grepp med vägbanan vilket gör detta till oerhört säkra däck. Du som förare kan känna dig säker i att du kan bibehålla kontroll över fordonet även när vädret bjuder på regn och rusk. Bortom detta har företaget låtit ta fram ett speciellt mönster på dina däck. Detta minimerar risken för vattenplaning när du har Zeetex däck på. Däcken är speciellt framtagna för personbilar och därmed har de främst fokuserat på att göra denna körning säkrare. Är du på jakt efter trygga och säkra däck har du funnit rätt.

Därför ska du välja Zeetex

En god kontakt med vägbanan och med ett mönsterdjup som minimerar risken för vattenplaning har kommit att göra detta märket till en stor favorit världen över. Bortom detta är de framställda på ett miljövänligt sätt, de är konstruerade på ett sätt som gör att din bensinåtgång kan hållas på lägre nivåer och de sänker bullernivåerna i din bil. Fördelarna är många med dessa däck och du som önskar en trygg, bekväm och säker körning med däck som du kan lita på bör vända dig till detta märket.