Windforce däck

Windforce är ett däckvarumärke inom koncernen till ett större däckföretag som heter Shandong Haohua Tire Co. De har varit ledande inom den kinesiska däckbranschen i över 20 år. Företaget skapar däck till både bilar, lastbilar och bussar. Windforce anses vara ett exklusivt märke till ett rimligt pris. Däcken tillverkas med hög kvalité med den senaste tekniken. Alla deras däck måste även uppfylla kraven som finns på marknaden. Företaget har samarbeten och affärsrelationer med många olika bilhandlare och bilföretag runt om i världen.

Innan slutprodukten kan gå till försäljning går däcken i genom massa olika tester för att säkerhetsställa att de är godkända. Windforce däcken är designade med unika detaljer och mönstret i däcken är en noga utvecklade slitbana för att ge ökad prestanda. Tack vare deras avancerade produktion kan dessa Windforce däck användas över hela världen. Tillverkarna använder sig även av verktyg och utrustning som är nyast på marknaden, allt för att kunna skapa så bra däck som möjligt.

 

 

Windforce däck – budgetmärket alla kan köpa

 

 

Windforce är skapat för vara ett budgetmärke så att alla ska kunna köpa det. Man behöver oftast inte betala mer än 4000 kronor för 4 nya windforcedäck. Hittar man en billig verkstad för att montera dessa däck kommer man undan yttligare med en billigare kostnad, om man nu inte gör bytet själv det vill säga. Samtidigt som företaget försöker hålla priserna på en rimlig nivå så vill de se till att kunna ge en bra service till alla deras kunder. Även efter försäljning finns de där för att besvara eventuella frågor som kunderna kan tänkas ha. Enligt många recensioner som de har fått så är windforce väldigt uppskattat, däcken ger inte ifrån sig mycket ljud alls och varje åktur känns bekväm och säker. Förutom det så ser däcken väldigt stilrena och snygga ut. Värt att tänka på dock är att hållbarheten kanske inte håller lika bra på lång sikt i jämförelse med riktiga premiumdäck som kostar lite mer.