Wanli däck

Varumärket nämnt Wanli ägs av Sydkinesiska däck och Rubber Co Ltd, som är en välkänd däcktillverkare. Moderbolaget grundades 1988 och var ett av de absolut första företagen som började inkludera professionell däckteknik i sin produktion av radialdäck. Wanli gör stora ansträngningar för att bibehålla sin image genom att producera högkvalitativa produkter som erhåller ett högt värde.

Wanli idag

Wanlis 2800 anställda producerar idag över 16 miljoner däck årligen. Företaget Wanli tillhör provinsens topp 500 i Guangdong. Sedan Wanlis start har företaget expanderat till att de numera finns i över 150 olika länder. Bland annat finns däcken att tillgå i USA, Kina och Storbritannien.

Nyheter från Wanli

I och med att Wanli är en stor däckleverantör arbetar de hårt för att ständigt utveckla sina produkter för att hålla sig relevanta på marknaden. Några nyheter som Wanli arbetat fram är följande:

SW212

Det unika med denna däckdesign är den unikt formade mönsterdesignen som greppar otroligt bra på snö och is. Mönsterdesignen är asymmetrisk vilket skapar ett prisvärt däck till ett bra pris. En ytterligare funktion som gör däcket enastående är att det har ett antal spår i mönstret vilket skapar oerhört bra egenskaper på snöiga och isiga vägar.

SA302

Detta däck är framtaget med en central slitbana med syftet att förbättra egenskaperna på våta vägbanor. Tack vare den interna slitbanan blir vattendispensionen på däcken förbättrad, vilket är en bra funktion mot vattenplaning. Detta däck passar perfekt för den som älskar att köra i kurvor och vill få bra fäste på hala väglag.

S-1063

Detta däck har ett brett mönster på slitbanan som framtagits specifikt för att ge en högre kontaktyta vid körning i högre hastigheter. För att ge grymma greppnivåer på våta väglag har Wanli kombinerat kolfiber och kisel, samt lagt till tre stycken ribbor längs med däcken som möjliggör för en mer exakt körning.