Viatti däck

Varumärket Viatti är ett däckmärke som gjort ett rejält avtryck på marknaden. Deras däck nyttjas och används på allt fler fordon och det låga priset är den främsta anledningen. Trots sitt konkurrenskraftiga pris på däck faller inte kvaliteten i glömska och detta är det utmärkta valet för den som vill nyttja högkvalitativa däck utan att behöva spendera enorma mängder pengar. Däcken är främst framtagna med hänsyn till de väderförhållanden som finns i Ryssland under vinterhalvåret. Med en god bromsförmåga på såväl is som snö är detta ett utmärkt val för dig som är bosatt i de norra delarna av Europa.

Det ryska däckmärket

Viatti är ett märke som har etablerats i Ryssland och kom snabbt att göra sig konkurrenskraftigt på den ryska marknaden för däck. År 2010 lanserades detta märket för första gången och visades upp i Moskva på den internationella mässan för bilar. Produktionen och tillverkning av däcken görs idag i Ryssland med hjälp av tysk teknologi. Tillverkningen av Viatti däck är näst intill helt automatiserad vilket gör det möjligt att sälja dem till ett lägre pris vilket i sin tur har gjort Viatti till ett märke som är konkurrenskraftigt gentemot andra, dyrare däckmärken. Idag tillverkar detta märket både sommar- som vinterdäck och görs i fler än tio olika modeller som är lämpliga för de flesta typer av fordon.

Viatti däck för samtliga väderförhållanden

Viatti däck är speciellt framtagna för att klara de tuffare väderförhållandena som når Ryssland under vinterhalvåret. De har arbetat kontinuerligt för att föra samman komfort och säkerhet och detta har de lyckats mycket väl med. På gjorda tester uppvisar dessa däck en oerhörd bromsförmåga när vägbanan är täckt av snö och is vilket gör detta till ett däck som du kan lita på oavsett väderförhållandena ute. Detta gör Viatti däck till ett bra val för dig som är bosatt i de norra delarna av Europa – det är däck du kan lita på.