Veemann fälgar

Veemann tillhandahåller intressanta och snygga fälgar. De har lyckats med att vara riktigt maffiga och kraftfulla samtidigt som de är mer ekonomisk att köra med. Fälgarna bidrar till en utmärkt bromsfunktion och skäms heller inte för sin accelerationsförmåga. Det som är attraktivt med Veemann är att de också arbetar med sortimentet kring fälgen såsom mittkåpor och lite spännande detaljer som alltid är frestande att ha.

Veemann fälgar passar alla bilar, men de används ofta av exempelvis BMW och liknande bilmärken, men även en mindre bil blir snygg i fälgen. Köparen av Veemann är en kvalitetssökande bilägare som vill ha det bästa och inte i första hand tänker på pengarna. Det finns lite olika priser men Veemann är primärt inte en budgetfälg.

Vem står bakom Veemann fälgar?

IW Automotive på Nordirland är Veemanns pappa. Man har satsat hårt på tillverkning av sina grova och högkvalitativa fälgar i monoblock som finns upp till 20 tum. Veemann använder ”flow form technology” som är en mycket avancerad teknologi och som gör fälgen motståndskraftigare än en fälg som inte tillverkats enligt denna princip.

Veemann fälgen ser vid första anblicken inte så annorlunda ut, men den har en slags karisma – en slags ”power faktor”. Grova ekrar gör den intressant. Offroad modellerna i VX serien är däremot råare i designen och det är svårt att placera dem, de passar lika bra i framtiden som nu. Hela sortimentet med grafitfärgade fälgar är otroligt snyggt, och det finns dessutom en svart satin färgad fälg som känns ganska unik, Veemann VC359. Den har dubbla, vassa ekrar i V-form som fäster utanpå fälgkanten – designen skulle kunna lyfta vilken bil som helst till sjunde himlen.

Veemann har många modeller, det finns en för alla med grund och djup läppdesign, mycket karaktär – håll inte i plånboken! Visst ska du köpa den om du söker hög kvalitet.