Allt du behöver veta om turanza däck

Däck är något som man måste ha på alla fordon, men vilka däck ska man egentligen ha? Turanza däck är däck som passar både på små vanliga personbilar, lätta lastbilar och även SUV:ar. I denna artikel kommer du att få lära dig mer om just turanza däck för att du ska kunna avgöra om det är däck som passar dig och din bil eller ej.

Vilket företag ligger bakom?

Turanza däcken är gjorda av företaget däckgiganten Bridgestone som arbetar väldigt mycket för att däcken ska absorbera de ljuden som uppstår när du kör bil. Eftersom däcken från turanza absorberar ljuden så mycket som möjligt så blir din bilfärd extremt behaglig och näst intill ljudlös.

Detta är turanza däck

Turanza däcken kommer i flera olika modeller och serier, bland annat Turanza Serenity Plus. Däcken finns inte bara i olika modeller och serier utan finns även i olika storlekar för att de ska passa i princip alla möjliga bilar. Dessa däcken passar som sagt allt ifrån mindre personbilar till SUV:ar och lätta lastbilar, så förhoppningsvis så finns det däck från turanza som passar just din bil. Det mest positiva med dessa däck är att det är så fruktansvärt tystgående, vilket gör att din körning blir så behaglig som möjligt. Däcken har även ett snedställt sidospår som transporterar bort en större del av vattnet på vägbanan, detta är väldigt bra eftersom det minskar risken för vattenplaning väldigt mycket. Vissa modeller av turanza däcken är speciellt framtagna för lyxbilar och det finns även däck som har Run-flat teknologi som innebär att du kan köra hela 80 kilometer trots att du har punktering. Detta gör att du har stor möjlighet att åka till en bilverkstad om du får punktering och slippa stanna efter vägkanten och byta däck vilket kan innebära en stor säkerhetsrisk.