Tuff fälgar

Det här är en av marknadens främsta varumärke för offroad-fantaster som letar snygga fälgar. I olika utföranden och designs erbjuder Tuff ett mångsidigt utbud av riktigt bra fälgar. Ett dyrare köp, men definitivt värt sin peng.

Tuff fälgar – koncept

För dig som letar efter nya fälgar till lite tuffare terrängkörning på grova vägar och kanske offroad är Tuff ett självklart val. Här bjuds det på fälgar av riktig hög kvalitet framtagna särskilt för bilkörning av tuffare grad. Det amerikanska varumärket har på kort tid blivit en stor favorit bland svenska bilägare som letar efter grövre terrängfälgar.

När det gäller design och utseende finns det knappast något att bli besviken över. Tuff är en felfri kombination av estetisk perfektion och optimal funktion. I segmentet robusta aluminiumfälgar är det här ett ledande varumärke som vi definitivt kommer att se ännu mer av.

Prislappen hör inte till de lägre alternativen, men är helt rättvisa sett till kvalitet och design. Det här är de helt rätta fälgarna till moderna 4×4 bilar – robusta och tåliga fälgar som ger fordonet ett häftigt utseende.

För vem passar Tuff?

Precis som ovan nämnt är det här ett varumärke som primärt inriktar sig mot terrängkörning och grövre vägunderlag. Du bör med andra ord ha en mer robust bil och gärna bilvanor som går hand i hand med offroad. Ford, Jeep, Dodge, Toyota pickups och Nissan är några exempel på bilmodeller som lämpar sig ytterst bra med Tuff fälgar.

Du hittar Tuff fälgar i olika utföranden så som konkava varianter, modeller med djup läpp samt fälgar med varierande ytbehandling samt fräsning. Det finns en röd tråd i Tuff fälgarnas design, men du kan så klart välja mellan olika färger. Matt svart polish eller en exklusiv satin svart är några exempel, men du har även coola metallfärger.

Populära modeller Tuff fälgar:

  • T05 Flat Gunmetal – klassisk metallfälg i tidlös design
  • T1A MATTE BLACK W GLOSS BLACK LIP – stilren fälg som ger ett robust och säkert intryck
  • T3B CHROME ( 12.0×20 ET-45 CB71.6 ) – exklusiv kromfälg med lyxig design

Tänka på innan köp

Oavsett vilket varumärke du planerar att satsa på är det viktigt att utgå från rätt mått och dimensioner inför köpet. Du behöver helt enkelt veta vad som passar just till din bil eftersom inte alla fälgar är kompatibla.

När det gäller Tuff fälgar är det först och främst ett varumärke som riktar sig till off road och bilägare av 4×4 bilar. Nissans pickups, Jeepar, Toyota off road bilar är några exempel på bilar som passar alldeles utmärkt att utrusta med Tuff fälgar.