TSW fälgar

TSW Wheels är företaget bakom TWS fälgar och de är en av marknadens största tillverkare av fälgar. I sortimentet kan man hitta snygga alufälgar som finns i olika färger och former. TSW fälgar har funnits sedan 1960 då företaget grundades av en förare som brukade köra i loppet Formula One. Huvudkontoret finns i Kalifornien, USA men man levererar till hela världen. Man har fortsatt vara involverade i motorsport tack vare företagets historia. Detta märks bland annat på de olika modellerna då de är döpta efter välkända arenor inom racing.

Vad är kvaliteten på tsw fälgar?

För att tillverka sina hjul och fälgar så använder TSW en avancerad teknik. Denna teknik började användas år 2011 och går under namnet ”Rotary Forging” på engelska. Denna metod går ut på att man smider fälgen vid högt tryck medan hjulet är i rullning. På så sätt förbättras hjulets styrka och man får helt enkelt ett starkare och mer hållbart hjul. Utöver det så blir hela hjulet lättare tack vare att rotationen minskar vid den yttre fälgen. Man kan med andra ord vara säker på att fälgarna och andra biltillbehör från TSW håller hög klass och prestanda.

Vilka TSW modeller är snyggast?

TSW fälgar har en snygg design där utseendet varierar mellan de olika modellerna. Det finns fälgar med alltifrån fem ekrar till många ekrar och vissa har smala ekrar medan andra har bredare ekrar. Gillar man bredda ekrar så kan modellen Bristol vara något. Modellen finns i svart eller silver och har fem stycken ekrar. För den som vill ha snygga fälgar i en snygg matt färg är modellen Chapelle riktigt snygg. Luco är en modell som har många och smala ekrar för den som gillar det. I sortimentet hos TSW så finns det alla möjliga varianter på ekrar och letar man efter fälgar som är tidlösa samtidigt som de är moderna så har man kommit rätt.

Populära modeller från TSW wheels

Vissa modeller är mer populära än andra. Från TSW så är de här fyra modellerna väldigt populära: TSW Mallory Silver Machined Face, TSW Chicane Matt Gun Metal, TSW Mechanica Silver Machined Face och TSW Bathurst Silver Machined Face. Modellerna TSW Mallory Silver Machined Face och TSW Chicane Matt Gun Metal har många ekrar medan TSW Mechanica Silver Machined Face har färre och bredare. Den sistnämnda modellen TSW Bathurst Silver Machined Face har ännu smalare ekrar vilket också gör att modellen står ut lite mer. Känner man sig osäker på vad man skall välja så kan man alltid skriva in vilken typ av bil man har och på så sätt få tips vilka modeller som passar.