Tristar däck

Tristar är en däcktillverkare som producerar däck till allt från personbilar till stadsjeepar och minibussar. Deras sortiment omfattar sommardäck, vinterdäck och allround däck som passar för platser med jämnare klimat. Oavsett vad för däck du är ute efter har Tristar garanterat något som passar dina behov. Däcken tillverkas med den senaste teknologin och modern utrustning för optimal komfort.

Hög kvalité till bra pris

Om du införskaffar Tristar däck kan du förvänta dig väldigt högkvalitativa däck till ett förvånansvärt bra pris. Trots att de funnits relativt kort tid som ett däckvarumärke, kan du ändå fullt lita på dem. De tillverkar sina däck under en väl genomtänkt process och produktionen tar hänsyn till samtliga europeiska regler och de aktuella standarderna. Du kan använda dig av Tristar däck med gott samvete då de följer vissa miljökrav som ställa på däck i Europa. Reach-förordningen är en av Europaparlamentets förordningar som säkerställer att kemiska ämnen i däcktillverkningen begränsas så mycket som möjligt. Syftet med begränsningen är att förbättra både miljön och människors hälsa. Tristar följer självklart denna förordning och därmed kan du genom att använda dig av deras däck köra med gott samvete. För att finnas tillgängliga för så många som möjligt finns däcken i flertal olika storlekar.

Hög standard

Om det är något du kan förvänta dig av företaget är det hög kvalité till ett bra pris. Det är grymt prisvärda däck som du garanterat kommer bli nöjd med – utan att du behöver betala någon större summa. Trots att företaget grundades så sent som 2014 har de sedan dess vuxit sig otroligt stora de senaste åren, framförallt i Europa. Med ett motto som lyder: ”The power of Grip” kan du lita på att deras däck är riktigt grymma när det kommer till att greppa vägbanan. Därmed passar Tristar dig som vill köra stadigt på vägen även på halt väglag.