Tomason fälgar

Tomason fälgen är speciell. Den är inte bara tidlös, den är också minimalistisk i sin design. Det rena och enkla ger kraft och Tomasons fälg serier växer undan för undan. En fälg från Tomasons passar till alla bilar och det finns bra val även för extrem sport – de tjocka imponerande ekrarna gör sig utmärkt till en sportbil. Aluminium fälgarna finns i storlek upp till 22 tum.

Vilken Tomason fälg ska du köpa?

Det finns flera att välja mellan, mycket faller tillbaka på din smak och kanske också din bil. En känd fälg är Tomason TN1 som utan vidare kan koras till branschens snyggaste fälg. Den är enkel och minimalistisk men bubblar av osynlig kraft. Tomasons fälgserier är mycket väl genomtänkta och designade med största finess. Det finns en fälg i sortimentet som är dominant oavsett vilken bil du sätter den på och det är Tomason TN9 i hyperblack diamond polished. Fälgen har hela femton bockade ekrar och är ursinnigt snygg. Oavsett vilken fälg du väljer kommer du att välja en kvalitetsfälg.

Tomason kommer från Tyskland och har producerat fälgar i mer än tjugo år. Det egna fälgmärket Tomason har blivit en dundersuccé. Tomasons mål från början var att skapa tidlösa fälgar som kunde härröra till både framtid och bakåt i tiden. Man har hela tiden eftersträvat kombinationen av nytänkande, sportig råhet och det klassiska. Kort sagt – Tomason skapar det de tycker om, ofta lite ursinnigt samt minimalistiskt och mycket attraktivt. De konkava modellerna är outstanding och säljs med framgång.

Vad kostar fälgar från Tomason?

Priset för detta hantverk är bättre än man kan tro. Fälgarna ser mycket dyrare ut än vad de är, du kan kommer ner runt 1500 kronor för en Tomason fälg och får ändå en ruskigt snygg fälg. Om du strävar efter att betala mindre än 1500 kronor kan TN3 vara en perfekt modell för dig. Mycket snygg. Sju maffiga ekrar. Tomason tillverkar numera dessutom egna däck som matchar deras fälgar.