TOMASON däck

Tomason däck är tyskproducerade högkvalitets däck producerade i Essen, Tyskland, för den nationella och internationella marknaden. Varumärket Tomason lanserades 2004 i Tyskland när man på sin fabrik tagit fram en fälg som visade sig bli en succé för företaget och Tomason valde då att både ta fram fler fälgar för produktion och startade upp en däckproduktion 2016 för den öppna däckmarknaden.

Målet för företaget är alltid hög kvalitet till rimliga priser för konsumenten, och man strävar efter minimalism i sin design för att däck och fälgar ska smälta in så bra som möjligt utseendemässigt, på det fordon som konsumenten väljer att montera produkten på.
Tomason följer noggrant med i teknikens utveckling för att ständigt kunna leverera det deras kunder mest av allt vill ha; säkra och högkvalitativa produkter som är producerade med den senaste tekniken som bas.
Tomason har en slogan som genljuder företagets alla produktionsled: ”Tidlös, ärlig design från hjärtat av Ruhr området.”

 

Tomason däck och fälg

Tomason har sitt högkvarter i Essen, där mer än 20 medarbetare arbetar med kundsupport, och man har som största fokus att bemöta sina kunder på bästa sätt via deras kundsupport. Man sätter stor stolthet på en god kundsupport och är mycket noga med att denna ska fungera optimalt. En nöjd kund följer ofta av en god kundsupport.

Från högkvarteret i Essen skickas även deras beställningar om produkter ut till de kunder som väljer att beställa produkter direkt via kundsupporten. Bara i Tyskland är Tomason produkter tillgängliga hos över 2500 återförsäljare, men även internationellt finns det en stor efterfrågan främst i flertalet europeiska länder och Tomason har flera samarbetspartners samt återförsäljare även utanför Europa.

Tomasons fälgar och däck finns till flertalet fordon på vägarna världen över, några exempel på fordon som man tillverkar fälgar och däck till är småbilar, större personbilar, lyxbilsmärken, sportbilar, stadsjeepar samt minibussar.
Varumärket Tomason håller en mycket hög kvalitet på sina produkter, till rimliga priser och är tillgänglig för kunden.