SvF fälgar

Varför ska man köpa SvF fälgar? De är ett bra köp med lång livslängd. De är mycket snygga, bra och robusta aluminium fälgar, ofta helgjutna. SvF Fälgar, eller Svenska Fälg, har många år på nacken inom fälgförsäljning och olika hjultillbehör. De har bred erfarenhet och fokuserar på lite mer robusta fälgar som också ser snygga och väldesignade ut. När man pratar om SvF nämner man dem ofta som en utmärkt addition till fälgmarknaden i landet och deras fälgar är populära hos återförsäljare och verkstäder. SvF har tagits över av Specialfälgar (Special Wheels) som är Nordens största oberoende leverantör, vilket innebär att varumärket SvF idag beställs från Specialfälgar.

Svf Performance serien

Svf Performance Rioja serien har ett oerhört snyggt detaljarbete och hög finish. Samtidigt som fälgen känns tung och stilren, har den utrustats med metallknappar runt ringen som ger den en rockig känsla utan att vara för rå. De tio ekrarna är grovhuggna och har svarta höga kanter vilken ger fälgen ett distinkt utseende. Fälgen är helgjuten och finns i mattsvart eller silver i 19 eller 20 tumsstorlek.

SvF Premium serien

Denna serie är lyxigt klassisk men känns ändå innovativ. Modellerna är inte lika utmanande som i Performance serien och kan passa på de flesta bilarna. Exempel på en snygg fälg som kostar ett par hundra över tusenlappen är SvF Silverstone Anthracite. Fälgen saknar djup men har sex charmiga feta ekrar som designats med en lätt böj där de fäster vid ytterkanten.

SvF har mängder av innovativa fälgar med nya inslag som man inte alltid ser. Kanske bör man nämna SvF Hilo som har flera böjda ekrar med svarta kanter och polerade mittsektioner. Fälgen är superläcker och kallas också för ”spider”. Denna unika design ser riktigt häftig när hjulen rullar.
Oavsett om du söker sport eller sofistikerad lyxfälg så finns det i SvF:s sortiment.