Rota fälgar

Rota fälgar har ett modernt och snyggt utseende och finns i mängder av olika färger och modeller. Faktum är att de erbjuder fälgar i alla möjliga färger för att du ska få tillgång till fullkomligt unika fälgar som sticker ut ur mängden. De allra flesta fälgarna har 4 eller 5 bulthål och fälgmärket är primärt inriktat på racing. De har riktigt bra garantier på sina fälgar samt stor kunskap av branschen. Fälgarna är robusta och smidiga vilket är ett perfekt tillägg som alla racingförare och körfantaster borde testa på.

Rota Wheels bakgrund

Rota Wheels är ett filippinskt företag som har listats bland de 600 bästa företagen i landet. De klassas som en pionjär i lättmetallbranschen då de har över 30 års erfarenhet av lättmetallfärger. Bolagetsnamnet för Rota Wheels är PAWI. Fälgarna säljs till över 17 olika länder och företaget växer sig ständigt större då de lägger mycket resurser på tillväxt och expansion.

Produktion av Rota fälgar

Rota fälgar tillverkas enligt den internationella regleringen som råder gällande tillverkning av hjul. För att säkerställa fälgarnas höga kvalité, säkerhet och design använder de sig av datoriserade program. Fälgarna testat ordentligt med flertal kontroller innan de går ut till försäljning för att säkerställa en hög kvalité.

Köp rätt modell av Rota

Några saker som är viktiga att tänka på vid köp av Rota fälgar är bland annat att köpa däcken från en välkänd aktör i branschen. Köp inte fälgarna begagnat om du inte vill riskera att få falska kopior. De allra flesta Rota fälgarna har 4 bulthål, vilket kan vara bra att vara medveten om. Kom ihåg att dubbelkolla din bil innan du beställer eller köper fälgar för att inte missa denna detalj. Trots att fälgmärket primärt fokuserar på racing kan du med en större bil få god användning av Rotas Track Wide modeller.