Potenza däck

Potenza är ett däckmärke som skapats av ett företag som heter Bridgestone. Det är lokaliserat i Japan och grundaren var en affärsman som hette Shojiro Ishibashi. Hans affärsidé blev till verklighet under 1930-talet. Shojiros vision var att skapa nånting som alla i samhället kan ta del av utan att det ska kosta alldeles för mycket. Utifrån det skapade han däckföretaget Bridgestone. Dessa Potenza däck är tillverkade med utmärkt prestanda och med bra respons oavsett väder eller årstid.

Potenza däck har storlekar mellan 16-20 tum och är utvecklade med en blandning av olika gummi, detta ökar hållbarheten och livslängden på däcken. Det möjliggör även för suveränt grepp på vägen, oavsett om det är en stor kurva eller vattenplaning så kan man känna sig säker med Potenza däck. Företaget har nyligen tillverkat en ny modell i Potenza-serien. Denna modell är förbättrad för att just klara av stora och krokiga kurvor helt utan problem. Man får inte heller glömma att bara för att dem är specialiserade för att klara av kurvor så har dem inte tappat alla andra egenskaper som Pontenza däcken har. En till viktig egenskap som inte får glömmas är att ljudnivån på däcken är väldigt tysta, vilket skapar en bekvämlig åktur varje gång.

 

Otrolig prestanda när du väljer däck från Potenza

Bridgestones har ganska många varumärken men Potenza är ett av de mest populäraste. Det är framförallt sportbilsfantaster som gillar detta märke extra mycket. Potenza däcken är känd för att ha otrolig prestanda och kvalité, det är även alltid ny teknik som används när det kommer till utveckling och förbättring av dessa däck. För att sticka ut i mängden från alla konkurrenter så gäller det att försöka vara så innovativ och kreativ som möjligt. Detta är något som alla i däcktillverkarbranschen jobbar med hela tiden och det är svårt att alltid ligga på topp. Dock har Potenza lyckats hålla sig på en stabil nivå som favorit bland deras kunder runt om i världen.