Point S Däck

Point S är varumärket som grundades 1971 som ett oberoende nätverk inom däckhandeln i Frankrike. Det är väletablerat och kundfokuserat från starten och satsar först och främst på säkerhet och kvalitet i sina produkter. Point S produktion är förlagd inom Europa, där man fokuserar på innovation och utveckling samt högteknologiska lösningar. Detta är alla ingredienser som ger hög kvalitet, hållbarhet och säkerhet på samtliga däck som tas fram till öppna marknaden. Redan tidigt hade Point S ett välförtjänt rykte om sig att vara en däckproducent som ger kunden valuta för pengarna.

Samtliga däck som tas fram från företaget är rigoröst testade på vägar och banor för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet för förare runt om i världen. Dessa däck finns representerade i över femtio länder internationellt, med över fyra tusen distributörer och två tusen återförsäljare kan Point S vara stolta över att ha goda marknadsandelar med sina träffsäkra produkter världen över.

Point S – storskaliga däck tillverkare

 

Företaget tillverkar över sjutton miljoner däck årligen till i stort sett alla fordon man kan tänka sig; allt ifrån småbilar, sedaner, kombibilar, stadsjeepar, terrängfordon, lastbilar, bussar till avancerade jordbruksmaskiner kan få däck från Point S via en av alla återförsäljare internationellt. Varumärket håller en mycket hög klass på sina däck till rimliga och överkomliga priser för genomsnittskonsumenten.

Genom att tekniken inom däckbranschen kontinuerligt förbättras kan innovativa varumärken som Point S hela tiden hålla jämna steg med andra däckleverantörer, och producera däck som är till gagn för den säkerhetsorienterade kunden med höga krav på däcken.

Detta varumärke producerar ett mycket brett sortiment till rimliga priser samtidigt som kvaliteten och säkerheten hålls på höga nivåer. Däcken är ett mycket god alternativ för den säkerhetsorienterade kunden som har sitt fokus på hög kvalitet, rimliga priser, ett gott miljötänk, lång hållbarhet och god kund tillgänglighet vid behov för det.