Ocean Storm fälgar

Har du hört talas om Ocean Storm eller Ocean fälgar? Dessa oerhört vackra fälgar används i Volvo originalsortiment men de passar utmärkt på exempelvis BMW och Audi eller de bilar som vill ha något mer än ”bara” en fälg. Ocean fälgens egenskaper är av högsta kvalitet och du betalar förstås ett högre pris än för en budgetfälg – något du kan ta igen i en minskad bränsleförbrukning.

Ocean Storm – den snyggaste av dem alla

Fälgserien Ocean Storm är något alldeles extra, den är inte bara vacker – den utstrålar också en tyngd och känsla som får varje sportbilsentusiast att känna lycka. Ocean Storm är den mest sålda fälgen bland Ocean modellerna, och den har dessutom ett bra pris. Designen är enkel men kraftfull, fälgen har fem breda ekrar som har tvistats något i mitten på fälgen, vilket ger en känsla av fart och rörelse. Storlekarna löper mellan 15 och 20 tum och du kan välja bland både tyngre och mörkare färg till en mer färgglad fälg. Man vågar nog påstå att en mörkare Ocean Storm ser mer kraftfull ut, men vad du väljer beror förstås på din personlighet och bil.

Ska du köpa Ocean Storm fälgar till din bil?

Absolut. Detta är en fälg av hög kvalitet med flera valmöjligheter. Den har placerat sig i toppgruppen i flera oberoende tester och är ett ganska säkert köp. En kvalitetsfälg som Ocean Storm bidrar till både säkerhet och ekonomi och är en långsiktig investering.

Ocean fälgen är amerikansk från moderbolaget Ocean Wheels. I Europa och norden produceras fälgen av en gigant inom fälginnovation, Aabenraa Fälglager. Aabenraa arbetar ständigt med ny utveckling, de till och med är en av de drivande faktorerna i den då de både följer nya trender och är med och skapar dem. Intressant är också att de håller bra priser på fälgarna.