Ocean fälgar – en färgstark kvalitetsfälg

Fälgar från Ocean är ett utmärkt val av fälg! Den är en färgstark kvalitetsfälg som kan väljas i både klassiska och mer utstickande modeller. Om du väljer en stark färg beror förstås på vilken smak du har, och Ocean serien ger dig möjligheten att välja. Fälgen har nått fina resultat i oberoende tester och är definitivt ett bra köp. Ocean är en originalfälg för Volvo bilar men återfinns hos flera olika bilmärken.

Kvalitetsfälgar från Ocean

Den mest populära fälgen är Ocean Storm. Det är svårt att sluta betrakta denna vackra, samtidigt råa och snygga fälg! De fem kraftiga ekrarna är perfekt designade, de är något vridna vid fästet mot mitten och ger en känsla av kraftansamling. I för hållande till några av de andra syskonen i Ocean serien är Storm prisvänlig. Fälgarna finns i storlek 15 tum upp till 20 tum och vill man inte välja traditionella färger som svart eller silver kan man välja i det färgstarka kartotek som denna fälgserie har – fantastiskt!

Om du exempelvis vill väcka uppmärksamhet kan du till och med gå ner aningen i pris från Ocean Storm till guldpaketet Ocean Wheels Super DTM. Detta är en maffig guldfärgad, spindelvävsliknande fälg med delade y-formade ekrar som kommer att lyfta din bil oavsett märke.

Ocean fälgarna är skapade främst för att passa Volvos olika modeller men fälgen köps av bilägare till många olika bilmärken, ofta sportbilar men också exempelvis Audi, BMW, Mercedes och Volkswagen. Ocean passar på nästan alla bilmärken och har förstklassiga köregenskaper vilket kan påverka både säkerheten och hur mycket bränsle bilen drar. Det är ingen budgetfälg men du kommer att känna en lång tid framöver varför du lättat på plånboken.

Aabenraa och Ocean Wheels

Aabenra Fälglager producerar fälgarna i namnet Ocean Wheels. De tillverkar det mest innovativa i fälgväg, och hänger alltid med i nya trender och nya marknader samt håller konkurrenskraftiga priser. Ocean är från början ett amerikanskt märke men Aabenraa står nu för produktionen.