Noranza däck – bäst i test

Bridgestone är ett av världens idag största tillverkare av däck som gång på gång presenterar högkvalitativa däck som säljs världen över. Noranza däck är tillverkat av Bridgestone och är ett dubbdäck som är framtaget för det nordiska klimatet och de tuffa vintrar som Norden nås av. Detta är ett däck som lanserades under år 2016 och som idag sägs vara företaget Bridgestones främst vinterdäck som tacklar och hanterar de nordiska väderförhållanden under full kontroll. I gjorda test räknas idag Noranza däck som det däck som gör sig allra bäst på is.

Främsta egenskaper

Detta är ett däck som är utformat och framställt för att kunna ta sig an och tackla tuffare väder och klimat samtidigt som du bibehåller en full kontroll. Däcket har ett förbättrat däckmönster samt breda glipor som gör det möjligt att vid körning på is skära igenom isskiktet. Detta är också ett däck som är försett med en bredare och starkare mittribba som ger en godare kontroll på halt underlag. Noranza däck är ett vinterdäck vars dubbar är arrangerade i ett speciellt mönster som har en förmåga att tränga igenom is vid körning.

För de tuffare underlagen

Samtliga egenskaper hos Noranza däck gör körningen i nordiska vinterförhållande till en tryggare och säkrare körning där du som förare kan bibehålla kontrollen även när bilen färdas på is, snö och när det regnar. Däcket består av en gummiblandning av mjukare slag som gör att däcket fungerar väl vid temperaturer som ligger under nollan, på våta vägbanor och torra underlag. Noranza däck är försedda med dubbar i ett unikt mönster, med ett djupare och bredare däckmönster samt en mjukare gummiblandning för att du ska vara säker på att kunna behålla full kontroll över ditt fordon trots hastiga väderomslag och vid körning på tuffare underlag. Detta är däcket att lita på.