Neolin Däck

Neolin är ett varumärke som presterar med sin höga prestanda och hållbarhet till budgeterat pris. Däcken produceras i Kina för företaget Yanchang Rubber`s Shaanxi Yangchang Petroleum Group Rubber Co., Ltd som även producerar varumärken som Duraturn och Dynacargo. Detta märke är ursprungligen känt för sina högkvalitativa truckdäck, men däck finns också tillgängliga för bland annat flertalet personbilar som förs fram på vägar över hela världen.
 

Neolin producerar däck i moderna fabriker

Neolin producerar sina däck i högteknologiska fabriker där innovation och design för miljöhänsyn och säkerhet är ledorden i produktionen. På den internationella marknaden ses detta märke som håller god kvalitet och hög prestanda. Man fokuserar på att öka miljötänket i sin produktion och söker kontinuerligt efter nya möjligheter att minska den miljöpåverkan som uppstår genom produktionen av däcken.

Hos Neolin använder man sig av den allra modernaste tekniken vid produktionen och deras däckproduktion är av den högsta standard och kunskap. Man har investerat i den alla främsta av utrustning till sina fabriker. Alla Neolins däck är tillverkade enligt väl beprövade tekniker som man är säker på resulterar i en slutprodukt som är av hög kvalitet och medför en hög väghållning för fordonet.

Designen av produkterna går hela tiden framåt och Neolin ökar kontinuerligt sitt däcksortiment med produkter som täcker allt fler bilars märken, för att bli alltmer tillgängliga för fler fordonsägare. Man vill täcka så mycket som möjligt av konsumenternas behov av däck som ger hög säkerhet, stabilitet, trygghet, tillgänglighet och komfort för kunderna. En grönare miljö är något man fokuserar på för att minska miljöpåverkan både inom produktionsleden samt hos slutprodukten när den används. Rullmotståndet är lågt medan väggreppet högt vilket minskar risken för vattenplaning. Detta bidrar till minskad bränsleåtgång hos fordonet som leder till minskat koldioxidutsläpp.

Neolin producerar en ny generation av däck som är av den allra modernaste av hög kvalitet till rimliga priser för den som inte vill att köpet av bildäcken ska äta hål i plånboken.