MooW fälgar

Med vintern bakom hörnet kanske du söker den bästa fälgen för vinterkörning? Då ska du titta på den snygga och högkvalitativa MooW fälgen. MooW är en av de ledande fälgarna för vinterkörning och är direkt underställd Nokian – en av marknadens däckgiganter. I Sverige utvecklar Nordic Wheels MooW serierna.

Tålig och hög kvalitet

MooW är ett mycket innovativt fälgmärke som är utförd i mycket tåligt aluminium som har tagits fram för att vara anpassat till sträng kyla. Kravet på kvalitet hos en MooW fälg är skyhögt. För den som bor på en breddgrad med stränga vintrar borde MooW fälgen vara självklar – men naturligtvis är det en jättebra fälg även på sommaren. Både prestanda och stryktålighet är utmärkta hos MooW fälgen. Dessutom är den snygg.

Kombinera MooW fälgar med Nokian

Med Nokian i ryggen ser man ofta kombinationer med MooW fälgen och Nokian däcket och det kan knappast bli bättre. I MooW sortimentet är det MooW 618, fälgen med fem tjocka dubbelekrar, som säljer bäst och just denna fälg kombineras ofta med Nokian Hakkapellitta 7. Detta är mycket populärt. MooW 618 är en ganska maffig fälg som avger en stöddig och robust känsla, vilket är attraktivt. Uppföljaren till 618, MooW 700 har lyft design nivån ett snäpp till, den har en klassisk råhet som skriker högt.

Det är tre MooW fälgar som frontar MooW hos de flesta svenska återförsäljarna, den tredje är MooW 672. Fälgen är utvecklad för att tåla högre belastning men den är absolut inte klumpig eller på något sätt neutral. 672:an är en attraktiv fälg som kan göra sig lika bra i ett sportigt ekipage, den har fem ekrar och en klassisk touch – en utmärkt representant för MooWs innovativa fälgserier.
På Nordic Wheels menar man att en fälg anpassad för vinterkörning eller tyngre last inte behöver vara tråkig, den kan vara minst lika innovativ som den mest sportinspirerade sommarfälgen.