Mk19 fälgar

Mk19 är en populär fälg. Kanske är det de maffiga, nästan ”stubbiga” fem feta ekrarna som skapar charm och tyngd – många gillar detta. Fälgen finns i kombinerade färger silver, svart och guld eller svart med metall. Fälgen har en egen image, en styrka och ett djup – kanske kan man säga att detta är en typisk Ocean fälg, men den är mer än så. Den är en livsstil. Mk19 passar på alla bilar och med fördel även på råa sportbilar.

Mk 19 fälgar är maffiga, ”stubbiga” och exklusiva

Kvaliteten på Mk19 är precis som den ser ut – extremt hög. Ägarna till MK19 fälgar är mycket nöjda och har inga klagomål. Mk19 är ett utmärkt köp, men den är inte helt lätt att få tag i och det gör den onekligen mystisk – precis som den kulspruta som tillverkades i USA på 60-talet och som också bar namnet Mk19. Fälgen Mk19 är en statement fälg som har en hypermodern och mycket kraftfull look.

Mk19 fälgar och Volvo

Ocean fälgar är en välkänt inslag i Volvo originalsortimentet. Volvo använder Ocean fälgen till alla sina bilmodeller oavsett biltyp. Fälgen har en mycket stark personlighet och passar utmärkt till Volvos svala känsla, det är till och med så att fälgen förändrar den bil den sitter på. Detta är ingen tystlåten fälg. Den gör bilen snyggare!

Aabenraa Fälglager tillverkar Ocean fälgen för EU. Det är ett mycket innovativt företag som specialiserat sig på fälgar till många olika bilmärken. Ocean är annars en amerikansk fälg utvecklad för höga kvalitetskrav och gärna exklusiva bilar. Om du funderar på att köpa en Mk19 fälg och har svårt att få tag i en sådan finns det en lillebror som heter Mk18. Den finns tillgänglig hos många återförsäljare och är en mycket snygg fälg. Men som sagt, det är Mk19 fälgar som står för mystiken i familjen.