Marshal däck

Marshal däck är ett dotterbolag till det Koreanska företaget Kumho Tire Company som har huvudkontor i Gwang-Ju. Moderföretaget grundades år 1960 och har sedan dessa vuxit sig enormt stora och dragit in enorma försäljningsintäkter. Kumho Tire är en del av Kumho Asiana-gruppen, som är ett av Koreas mest välkända företag. De tillverkar, marknadsför och utvecklar däck till familjebussar, lastbilar och personbilar. Marshal som varumärke har därmed goda resurser i ryggen och har trots att de själva som varumärke inte är super välkänt, företag i ryggen som arbetar hårt för att utveckla och tillverka högkvalitativa däck.

Avancerad forskning

För att ligga i framkant i däckbranschens krävs ständig forskning och utveckling. Marshal arbetar hårt för att utveckla avancerade däck genom sina olika forskningsinstitut. De har ett forskningsinstitut i Gwangju, Korea, ett i Akron, USA, ett i Birmingham, Storbritannien och ett i Tianjin, Kina. De har ett dedikerat engagemang för att utveckla sin tekniska kvalitet och har utvecklat moderna däck med låg ljudnivå, bättre bränsleekonomi och lågt slitage. Därmed är Marshals däck framtagna och tillverkade med stort fokus på miljövänlighet.

Olika däck för olika klimat

Marshal däck är populära världen över med tanke på hur effektiva däcken är på platser med skilda klimat. Däcken har riktigt god förmåga att klara av extrem hetta och halt väglag orsakat av snö och is. De har oerhört bra greppförmåga även om vägen är hal och isig, vilket är en enorm fördel, framförallt i ett land som Sverige. De har dessutom oerhört bra bromsförmåga, vilket får varje förare att känna sig oerhört trygg vid körning. Dessa grymma funktioner har tagits fram genom väldigt bra mönsterkombinationer och en välgenomtänkt gummiblandning. Denna kombination genererar bra bromsförmåga och ett bra grepp om vägbanan, oavsett väglag och hastighet. Detta är fallet för alla Marshal däck, oavsett om det handlar om sommardäck eller vinterdäck.