Marangoni däck

Marangoni är ett däckmärke som är grundat i Italien. Deras sortiment är väldigt brett och Marangoni erbjuder däck till de flesta bilmärken. Företaget är kända för deras kvalitativa produkter och har under de senaste åren verkligen fokuserat på innovativ utveckling av deras produkter. På grund av konkurrensen som finns inom bilbranschen gäller det att sticka ut och det har Marangoni lyckats med. Idag säljer de däck till hela världen globalt och har fått ett väldigt gott rykte. Företaget ligger högt upp på listan över populära däcktillverkare.

Marangoni fokuserar som sagt väldigt mycket på att ständigt utveckla deras däck för att nå perfektion. Med deras innovativa tankesätt attraherar de många kunder och genererar en stor kundkrets världen över. Företaget värnar också om miljön, de arbetar på bästa sätt för att hålla ner deras utsläpp för att förbätttra klimatet.

 

Företagets inriktning

Företaget inriktar sig på däck gjorda för personbilar, mindre lätta truckar och SUVar. Deras vision är att alla ska känna sig säkra och bekväma på vägarna med deras Marangoni däck. Ingenjörerna som tillverkar dessa däck lägger ner allt engagemang och all passion de har för att skapa de bästa däcken. För att visa tacksamhet till alla deras kunder så erbjuder företaget garanti livet ut. Kunderna ska alltid känna sig trygg på vägarna. Garantin skyddar för skador som kommer oväntat och annat slitage, men även för fabrikationsfel.

Vill man köpa ett par Marangoni däck och bor i ett nordiskt land så är det inte några problem. De erbjuder vinterdäck utan dubb som bidrar till ett jämnare slitage. Samtidigt ger däcken bra fäste. Det finns också ett sommardäck som ska ta hänsyn till ojämnheter på vägarna. Förutom det så ska däcket även ge bra grepp på våta underlag. Det finns även däck som är anpassade för stadskörning. Dessa däck har en förbättrad bromssträcka och är byggt med optimerat material för att klara av stadskörning på ett hållbart sätt.