MAM Fälgar

MAM är ett tyskt varumärke med huvudsäte i Berlin som ägs av BERLIN TIRES Europa GmbH, och som tillverkas för den europiska marknaden. BERLIN TIRES äger förutom MAM tre andra varumärken: BERLIN TIRES german engineering, KESKIN WHEELS och SYRON TIRES.

Man har hos MAM ett mångårigt kunnande inom fälg och däckindustrin, och skapar tekniskt avancerade produkter som finns tillgängliga på marknaden hos de flesta återförsäljare runt om i Europa, vilket ökar tillgängligheten av produkten för konsumenten.

MAM tillverkar en rad olika fälgar som passar till många bilmärken som vi ser ute på vägarna till vardags, vilket ger ett positivt urval för konsumenten till rimliga priser. Några modeller av MAM fälgar som du finner hos din återförsäljare är:

Fälgar från MAM – välbalanserade och klassisk design

MAM W4 finns tillgänglig för en stor mängd olika fordon i Europa. Denna fälg har en noggrant välbalanserad och klassisk femekerdesign som ger en självsäker och fräsch känsla. Den finns i 4 olika färger som är tåliga för vinterns alla påfrestningar vilket medför att fälgen inte blir lika repad, flagad eller ful i färgen när du använder den på vinterväglag.

MAM RS4 är storsäljaren inom MAM:s fälgsortiment. Den passar till ett stort antal bilmärken, och är en mångfacetterad tioekerfälg som går att få i fem olika färger varav tre är vintersäkra.

MAM A5 är en fälg är av femekrad dubbelekerdesign i shamrock stil och lämplig för vinterväglag. Även denna fälg passar för flera vanliga bilmärken på vägarna. Denna fälg finns i fyra olika färgvariationer.

MAM GT1 är en fälg med dubbel tvärbalk design i form av åtta ekrar med Y-profil. Detta är en fälg som ser sportig och dynamisk ut och en polerad ytterkant gör att fälgen ser visuellt större ut än vad den är och den blankpolerade ytterkanten som kombinerats med mattfärgen i den svarta färgversionen skapar en tydlig kontrast mot däcken. Denna fälg finns tillgänglig i fyra olika färgvariationer av vilka två är vinterbeständiga och en färgvariation uppges vara vintersäker.