Mak fälgar

Italiensk design och teknik när det är som bäst – det är kortfattat vad Mak fälgar står för. En ledande aktör inom tillverkning av fälgar för den internationella marknaden. Hög kvalitet och högpresterande teknik står i fokus när Mak skapar fälgar.

Teknik, flexibilitet och design

Mak är ett italienskt varumärke grundat redan i början av 90-talet av de branschetablerade familjerna Magri och Cervati. Sedan starten har fokus varit kvalitetsfälgar framtagna med stor precision och noggrannhet för att uppfylla höga prestationskrav. Mak fälgar passar den europeiska marknaden som handen i handsken även om lite större bilmodeller lämpar sig särskilt fint med Mak utrustning.

Här i Sverige har Mak fälgar ett mycket gott rykte och den höga kvaliteten har tagit varumärket till en ledande position på den svenska eftermarknaden. Konceptet bakom Mak fälgarna grundar sig i ett flexibelt tänk där kunder erbjuds ett brett allround utbud till ett pris som överensstämmer förväntningarna.

  • Senaste teknologin – Mak har sedan starten fokuserat på högprestationsfälgar
  • Flexibel design – fälgarna passar en bred marknad samtidigt som nischade modeller finns

Mak Wheels som är det officiella namnet på det populära varumärket är ett riktigt bra val för dig som letar prima kvalitet och snygg design.

Både brett och specialanpassat utbud

Flexibilitet är som sagt ett ledord inom Mak fälgars verksamhet och det representeras bland annat i varumärkets breda marknad. De högkvalitativa fälgarna finns anpassade för en så kallad allround marknad, men även i mer specifik framtagning för särskilda bilmodeller. Du som kör BMW, Mercedes, Volkswagen, Jeep eller Mini Cooper kan exempelvis med fördel utrusta fordonet med anpassade Mak fälgar.

Lättmetallfälgar innebär att Maks produkter håller sig i gott skick under lång tid och de är dessutom lättskötta. Enkla att rena och de ger din bil ett längre värde helt enkelt. Sett ur ett säkerhetstänk är Mak ett tämligen säkert kort. Tekniken prioriteras på alla plan och fälgarna tas fram med yttersta mån om säker och trygg körning.

Vilka Mak fälgar ska du köpa?

Det stående tipset är att utgå från dina egna körvanor och så klart den bil du planerar att pimpa med Mak fälgar. Du kan välja mellan lite mer ”vardagliga” fälgar som fungerar utmärkt till allround körning eller satsa på en avancerad terrängmodell. Ingen förare är en annan lik och det gäller att köpa Mak fälgar som passar dina egna rutiner och behov. Fördelen är att Maks samtliga produkter håller hög kvalitet och garanterar högprestation.

  • Mak zenith. Matt black – en riktigt snygg fälg i matt finish
  • Mak Stockholm ice black – en stilfull aluminiumfälg som är en av Maks bäst säljande serie

Kom ihåg att mäta rätt mått på dina däck så att Mak fälgarna kommer i korrekt dimensioner!