LEAO däck

LEAO däck är ett kvalitativt däckmärke av hög kvalité till ett riktigt bra pris. I jämförelse med andra däckmärken är LEAO tämligen prisvärt om man ställer kvalité och pris mot varandra.

Ägare av LEAO

LEAO ägs av en av de absolut största däckfabrikerna i Kina, nämligen Linglong-gruppen. En stor fördel med LEAO däck är att de uppfyller samtliga krav på däck av hög kvalité oavsett vad för slags däck det handlar om och oavsett vilken körning som gäller. Därmed kan du förvänta dig oerhört högkvalitativa däck oavsett vad för slags däck du efterfrågar inom märket. Idag är LEAO känt internationellt som det absolut mest prisvärda kvalitetsdäcket.

Däcken utformning

Däcken tillverkas enhetligt med däckmarknadens krav på funktion, utseende och material och tillverkningsprocessen är noga övervakad. För att visa på sin höga kvalité står logotypen i form av ett lejon för deras funktioner av toppkvalité. Deras attribut kallas nästan för ”kungliga”, vilket även är imagen de visar på utåt.

Målgrupp för LEAO däck

LEAO däck i alla dess former och typer har visat sig vara pålitliga. Därmed spelar det ingen roll om det är vinterdäck, sommardäck, allround däck eller andra sorters däck du är ute efter. Samtliga däck i LEAOs sortiment håller hög prestanda, har en beprövad god kvalité och är pålitliga. Gällande sortimentet erbjuder LEAO både sommardäck av olika typer och vinterdäck anpassade efter olika klimat. De erbjuder även effektiva dubbdäck med riktade mönster samt sommardäck som har förstärkta slitbaneblockelement. Därmed kan du räkna med att få allt du behöver när du letar efter kvalitetsdäck hos LEAO. Tack vare att de är väl beprövade i det nordiska klimatet har de vinterdäck som klarar av snö, is och halka väldigt bra. Därmed behöver du inte vara orolig för att däcken inte ska hålla tillräckligt hög standard för att tåla det förhållandevis tuffa svenska klimatet.