Kinforest däck – ultra high performance teknik

Kinforest däck är ett däckmärke som kommer från Kina. Företaget levererar deras produkter till mer än 170 länder. De har affärsmässiga relationer på alla kontinenter, ända från Brasilien till Ryssland. Kinforests ingenjörer har den högsta kompetensen och använder sig utav den allra nyaste tekniken som finns på marknaden för att producera och utveckla deras däck. Tack vare deras expertis och serviceanda har deras kunder varit återkommande och därmed har kinforest däck blivit en väldigt populär däckleverantör till hela världen. De utför många tester på däcken innan dem går till försäljning, för att försäkra att alla moment är godkända.
 

Kinforest modeller

Kinforest har många olika modeller på deras däck och dessa är bland annat kinforest KF550 vilket är ett sommardäck som har ett perfekt fäste oavsett väder. Under senare år har de även fått en uppdatering när det kommer till stoppstäckan, något som de också har förbättrat är ljudet. Tack vare mönstret i däcken är de även optimala vid eventuell vattenplaning. En till modell som de har i sortimentet är Kinforest UHP KF 550. Det är en uppdaterad variant av sommardäcken. De är designade med en ultra high performance teknik som ger ökad kvalite och prestanda. Oavsett denna uppdatering så är priset inte allt för dyra för dessa specialdäck.

De har även två till modeller i serien och det är kinforest SUVKF717, dessa däck är byggda på samma vis som dem andra däcken men har ökad stabilitet som är anpassat för just SUV bilar. Däcken är även bredare. Sist men inte minst så har företaget även ett däck som är perfekt för off-road körning. De heter kinforest Wildclaw A/T. Det går givetvis att köra på vanligt väglag med dessa däck också, men de är speciellt designade för att klara av ökad framkomlighet vart du vill, på tuff terräng eller blöta leriga vägar.