Kelly däck

Kelly däck är ett företag som kom att grundas och etableras så tidigt som år 1894 i USA i Springfield, Ohio. Till en början tillverkade detta företag hjul som var omslutna i gummi till vagnar som drogs av en häst. Sedan dess har de fortsatt att utvecklas och nått enorma framgångar. Idag är detta en av de äldsta tillverkarna av däck i USA och som firar att de varit verksamma i däckbranschen i mer än hela 115 år nu.

En otrolig tillväxt

Kelly däck startade med att tillverka gummihjul för att nyttjas på vagnar. Gummit gjorde det lättare för vagnen att rulla och kom snabbt att bli mycket eftertraktat. Härifrån har detta företag nått en enorm tillväxt med åren och idag tillverkas och användas deras däck på bilar världen över. Idag har företaget Kelly kommit att bli en del av Goodyear Tire & Rubber Company där det fortsätter att växa. Kelly har varit verksamma i däckbranschen i över 115 år och under denna tid har de hunnit samla på sig goda kunskaper och fortsatt utveckla sina däck och deras kvalitet och idag är detta det utmärkta valet om du ska köpa dig nya däck.

Det utmärkta valet

Är du på jakt efter ett däck som du kan känna dig trygg med när du färdas längst vägen men som inte kostar skjortan är Kelly däck rätt för dig. Detta är däcket som har en dragkraft oavsett väderförhållandet. Däcket tycks hålls sig fast på vägen samtidigt och resan blir mycket bekväm med dessa på. Användare uppger att de får ett ökat självförtroende som förare med Kelly däck på då hanteringen samt bromsningen känns precis som när dyrare däck används. Detta är ett företag som har arbetat under hela sin verksamma tid med att fortsätta förbättra sina däck och detta är däcken som håller vad de lovar.