Japan Racing fälgar

Detta märke av fälgar har funnits med på marknaden i många år. Ett populärt val av bilfälgar som grundades i Polen där även distributionen sköts idag. Dessa finns att köpa i flertalet europeiska länder däribland Sverige. Ägarna som står bakom företaget är Jr Wheels och de ligger bakom all tillverkning av dessa.

Framgångarna är stora

Företagets fälgar är de mest eftertraktade fälgarna på den europeiska marknaden. Utbudet är stort, här kan du hitta allt från färgglada fälgar som ger den där extra ”looken” till de mer konservativa ”low-key” fälgarna. Dess fälgar är högkvalitativa och noggranna kontroller gör innan de sätts ut för distribution. Därav kan Japan racing fälgar garantera alla fälgentusiaster att de får en produkt precis efter deras behov.

Det vanligaste Japan racing fälgar som säljs är allt från 11 tum upp till 21 tum. Är du intresserad av andra tum går dessa oftast att beställa. Det finns flertalet olika modeller att välja bland hos återförsäljare i hela Sverige. Vi skall gå igenom ett flertal fälgmodeller som Japan racing fälgar har att erbjuda.

Fälgmodeller Japan Racing

JAPAN RACING JR30 Red är aluminiumfälgar med platinum rödfärg, riktigt snygga och finns i flera tum storlekar. Passar den som vill sticka ut lite eller matcha sin röda bil med liknande färg, fälgen har fått toppbetyg.

JAPAN RACING JR12 Black är aluminiumfälgar med svart färg, en fälg som passar de flesta bilar. Finns i flera olika storlekar, fälgen har fått toppbetyg.

JR Wheels JR11 Matt Gun Metal är aluminiumfälgar med en ton av grå/svart färg. Stilrena fälgar, finns i flera olika storlekar, fälgen har fått toppbetyg.

JR Wheels JR19 Gun Metal är aluminiumfälgar med metallfärg. Snygga fälgar som passar de flesta bilar. Finns i flera olika storlekar, fälgen har fått toppbetyg.

Detta är bara några av modellerna av Japan racing fälgar. Som vi tidigare nämnt så är utbudet enormt så valmöjligheterna är stora för dig som är intresserad.