Ixion fälgar

Ixion är ett fälgmärke som kommer från Kanada. Företaget tillverkar flera olika märken, och tillsammans ingår de i RTX-familjen. Ixion är fälgar gjorda av lättmetall och de utvecklade dessa fälgar dels för bilar inom off-road marknaden för att ge ökad prestanda och ett snyggt utseende. Perfekt för de bilägare som vill sticka ut med sitt fordon. Dessa fälgar är välkända över hela Kanada och är mycket populära. Det finns även många leverantörer runt om i resten av världen. Ixion fälgarna är gjorda med väldigt bra och stark kvalité. Materialet i fälgarna är tryckgjutna vilket betyder att de ger säkerhet och trygghet på vägarna. Alla fälgar blir testade flera gånger om innan de blir godkända för försäljning. Eftersom klimatet i Kanada kan vara extremt, både på vintern och sommaren så är dessa fälgar utvecklade för att klara av alla olika väderförhållanden.

Fälgar från Ixion passar familjebilar till sportbilar

Ixion fälgar passar till de mesta bilar. De funkar lika bra till familjebilar som till mindre sportbilar. Det har lagts ner mycket fokus på säkerheten i tillverkandet av dessa fälgar. De har en unik design som möjliggör stöd för sensorer för maskinsäkerhet, sensorer som till exempel OEM. Priset på dessa fälgar är inte jättehögt, visionen med dessa fälgar är att skapa fälgar av bra kvalité och prestanda med ett häftigt utseende och till ett rimligt pris. Ixion är absolut de rätta fälgarna för de som vill ha uppmärksamhet.

Ixion har för tillfället 4 olika fälgmodeller och dessa är IX001 som finns i storlek 14×6, och har färgen black machined, den andra modeller heter IX002 och finns i storlekar mellan 14×6 till 17×7 och är silvrig. Den tredje modellen heter IX003, den har fägen matte black och finns i storlek 16×7 och 17×7. Den sista modellen är den största fälgen de har med storlek 18×8 och även den har färgen black machined.