Haida däck

Tillverkaren av Haida däck är företagen Sichuan Haida Group Co Ttd. Sichuan är en av Kinas provinser varav Haida Group är provinsens enda storskaliga däcktillverkare. De är därmed ledande på däcktillverkning i området men deras popularitet har även spridit sig i övriga världen. De producerar däck för olika typer av fordon och arbetar med drift, utveckling och produktion av bildäck med hjälp av forskning.

Haidas verksamhet

Haida Group arbetar primärt med att bedriva forskning och studier i tillverkning, marknadsföring och ledning av däck. Under Haida Group finns flertal varumärken, bland annat Haida däck. Haidas däck är primärt utformade för personbilar – men erhåller alla olika typer av däck. Tack vare företagets bredd och tillväxt sedan start, är deras produktion numera storskalig och otroligt effektiv. Eftersom de lägger ner stora resurser på att utveckla produktkvalitet är det på grund av dessa egenskaper varumärket är känt världen över. Trots att Haida är otroligt välkänt och populärt i Kina har deras popularitet även tagit fäste i övriga delar av världen. Om man tittar på Kina har Haida 300 återförsäljare enbart nationellt. Förutom nationell försäljning exporterar deras produkter till 89 övriga länder världen över. Bland annat innefattar dessa länder olika regioner i Europa, Nordamerika, Sydostasien och Mellanöstern. Därmed finns däcken att tillgå på många platser runt om i världen och däcken är anpassade för att köras i många olika typer av klimat.

Olika typer av däck

Haida Group, som äger bland annat varumärket Haida, har märken som innefattar otroligt många olika typer av däck. 3 olika däcktyper, 15 serier och 600 olika storlekar på däck finns att tillgå i sortimentet. Därmed kan du som letar efter Haida däck garanterat hitta däck som passar dina behov och förutsättningar. Oavsett vad för egenskaper du efterfrågar och vad för körning du regelbundet genomför – kan Haidas däck fungera utmärkt tack vare deras avancerade forskning och moderna teknik.