Grenlander däck

Grenlander var ett däckmärke som byggdes i stora fabriker baserade i Kina som tillverkades av företaget Shandong KAIXUAN rubber company. 2018 bytte Grenlander namn till Greforce på grund av ledningsstrategijusteringar av företaget. Trots namnbytet hänger det gamla varumärket kvar och många däck säljs och benämns fortfarande under Grenlander. Därmed är varumärket Grenlander fortfarande etablerat och välkänt världen över.

Grenlanders framfart

Tack vare de amerikanska däckdistributörerna importerades Grenlander däcken till USA. Däcken är otroligt populära i USA på grund av att däckens material och design går i linje med de amerikanska konsumenternas behov. På grund av däckens höga kvalité har däcken även distribuerats till Europa där de fått fäste på däckmarknaden. För att ett däckmärke ska ta sig ut i världen och sprida sig som varumärke är det viktigt att däcken håller en viss standard och kvalité, för att möta marknadens behov. Tack vare att Grenlander däck håller en hög kvalité och standard är de numera både ett populärt och välkänd däckmärke som används flitigt världen över.

Grenlander utbud på däck

Grenlanders utbud på däck är stort och det finns däck som passar de allra flesta typer av fordon. Utbudet består av däck för olika slags personbilar, lätta lastbilar och stadsjeepar. Sedan däckvarumärkets start har stort fokus legat på att producera däck av hög kvalité till ett bra pris, vilket de arbetar hårt med än idag. Däckens värde ligger i hög funktion och bekväm körning. Oavsett om du kör en lyxbil, lastbil eller billig personbil kan du vara lika trygg i att dina Grenlander däck håller samma höga kvalité. I sortimentet hittar du däck för olika funktioner och olika tillfällen. Allt från sommardäck till ekonomibilar till allround däck till din sportbil finns att tillgå. De erbjuder även rejäla terrängdäck som passar den lätta lastbilen samt alla andra sorters däck du kan behöva.