Green max däck

Green max däck tillverkas av den kinesiska däckproducenten Linglong som är det företag vars föregångare var Zhaoyuan Tire Repair Factory beläget i Shandong, Kina, där Linglong grundades 1987. Man har i sina faciliteter och anläggningar satsat på moderna högteknologiska maskiner för sin däcktillverkning, och man har kontinuerligt tillgång till den senaste forskningen och innovationen för en kvalitativ, säker och miljövänlig däckproduktion.

Efter 2001 började företaget producera radialdäck efter att man börjat satsa alltmer på högteknologiska lösningar och innovation som förde däckproduktionen in i en ny fas som gjorde att man nu befann sig inom topp tio av de främsta däckproducenterna i världen. I dagsläget produceras över 3000 olika däck i 10 olika modellserier till en mängd olika fordon och maskiner som finns på den internationella marknaden. Några av dessa fordon är personbilar, lätta lastbilar, bussar, lastbilar och jordbruksmaskiner.

Linglong har med sina tekniska innovationer och framåtanda vunnit en lång rad av olika utmärkelser och priser för sina däckmärken, däribland Green Max däcken, bland annat för sitt miljöarbete och för att denna däckproducent tar fram samt tillverkar däck som håller hög kvalitet och säkerhet i teknologin som krävs för dessa däck.

 

Däck från Green Max håller hög kvalité

Green Max däck håller en mycket hög kvalitet, vilket gör att dessa däck är konkurrenskraftiga med både Nokian och Pirelli däcken om man som konsument i stället vill satsa på ett mer budgetvänligt alternativ. Samtliga däck från företaget är stabila, säkra, miljövänliga, komfortabla med låg bullernivå, hållbara och tillverkas både som sommardäck och vinterdäck som är tillgängliga hos flertalet däckdistributörer på marknaden runt om i världen. Dessa däck ger utan några omsvep föraren en mycket god körupplevelse och trygghet på vägarna, samt säljs till väldigt bra priser vilket i sig är ett stort plus i kanten för konsumenten som vill hålla utgifterna nere men ändå söker hög kvalitet på sina inköp.