Galaxie däck

Ska du investera i ett par nya däck till din bil kan du passa på att också investera i däck som gör sitt yttersta för att värna om miljön. Galaxie däck är däck som inte är skapade av endast nya råvaror, utan de är så kallade regummerade däck. Detta är ett märke som uppvisar mycket goda resultat när de testats, kundnöjdheten är mycket hög och de är det prisvänliga alternativet för dig som är på jakt efter nya däck.

Regummerade däck

Alla sommardäck från märket Galaxie är regummerade och är en tillverkare som uppfyller kraven för att uppnå en Svanenmärkning. Detta betyder att de inte är skapta av nya råvaror enbart utan de återanvänder material från främst däckstommar för att skapa nya däck som sedan säljs på nytt. Världen över, och inte minst i Sverige, ökar försäljning av regummerade däck och detta speglas i den ökade försäljningen av Galaxie däck. Intresset har ökat världen över där fler vill bidra och göra sin del för klimatet för att skapa en grönare framtid. Detta har gjort att Galaxie däck fått ett rejält uppsving och med kvalitetskontroller som är mycket väl utförda kan personer som har dessa däck på sitt fordon känna en trygghet i att de håller vad de lovar.

Däck med goda omdömen

Detta är ett däckmärke som nu har ett brett sortiment av både vinterdäck och sommardäck för personbilar och lastbilar och dessa faller inom ramen av budgetdäck. Personer och företag som använder sig av Galaxie däck på sina fordon uppger att de är mycket nöjda. Detta är däck som uppmäter höga resultat när de testats där de klarar inbromsningar på våta och hala underlag mycket bra. Att de är Svanen-märkta, miljödäck samt att de är väl kontrollerade och testade gör att kunder här finner en trygghet hos dessa däck. Däcken har en bra inbromsning, de håller bullernivåerna nere och de gör färden bekväm.