Allt du behöver veta om firenza däck

Firenza däck är ett däck som faktiskt har fått väldigt många dåliga omdömen på nätet, men stämmer verkligen alla omdömen? I denna artikel kommer vi att prata om Firenza däck och vad det är som är bra med dem och vad köpare tycker är dåligt med dem.

Firenza däck

På hemsida hos det företag som ligger bakom dessa däck står det att däcken ska ge en kvalitativ och överkomlig körupplevelse. Däcken ska även vara av god kvalitet och vara väldigt pålitliga. Däcken ska, enligt företaget som gör däcken, vara väldigt lyxiga och ha ett premium värde, men det är ju självklart upp till kunden att bedöma. Företaget som gör dessa däck är beläget i Japan och enligt många däcksidor på nätet så är dessa japanska däck inte att föredra.

Omdömen

Företagets däck har ju som sagt fått väldigt dåliga omdömen, på de flesta recensionerna står det att däcken är väldigt budget och en säkerhetsrisk. Detta är självklart inte bra eftersom säkerheten är det viktigaste när man kör bil men eftersom det är kunder som faktiskt har testat köra med däcken som tycker att de är dåliga så får man nästan lita på vad de säger. Däcken ska också vara väldigt billiga, vilket också kan vara ett tecken på att de inte håller den kvaliteten som utlovas av företaget. Enligt andra däckhandlare finns det betydligt mycket bättre däck till en lite dyrare peng men däcken är då självklart säkra som är det viktigaste när det kommer till däck.

I Sverige har det knappt gjorts något däcktest av Firenza däck, så vi får hoppas att i alla fall företaget bakom dessa däck har testat dem, så att de inte säljer däcken utan att ha provat dem. Annars kan man ju förstå att däcken är en säkerhetsrisk.