Fighter däck för en godare miljö

Fighter AB tillverkar däck som värnar om miljön. Fighter däck är därmed det goda valet för dig som vill ge ett slag för miljön. Detta är ett företag som till en början var ett självständigt aktiebolag och år 2015 valde man att ta steget och slå sig samman med Däckers i Sverige AB. Fighter AB köper in gamla och uttjänta däck från stora tillverkare däribland Michelin och stommar från länder som Belgien, Tyskland och Holland för att sedan återanvända dessa för att tillverka nya däck.

Tillverkning av miljövänliga däck

Fighter AB använder sig av gamla och utslitna däck som gjort sitt för att använda gummit och bringa nya däck till liv. De använder redan befintligt gummi för att skapa sina fighter däck och på detta sätt ser detta företag till att värna om miljön och för att göra sitt för att hålla sina farliga utsläpp till miljön på mycket låga nivåer. Utöver att de återanvänder gammalt gummi gör de ytterligare insatser för att producera de mer miljövänliga däcken. Så tidigt som år 1996 valde företaget att ta bort och sluta använda sig av oljor i processen av tillverkning av däck då dessa är cancerframkallande. De valde istället att nyttja mineraloljor.

En hög standard

I gjorda tester presenteras mycket goda resultat från fighter däck. Detta är däck som tillverkas för att kunna hålla och erbjuda sina använder däck av en mycket hög standard. Recensioner talar för att kunder är mycket nöjda med dessa däck då de å ena sidan säljs för en lägre peng och å andra sidan för att de tycks bidra till en mycket bekväm körning på vägarna. Varje däck genomgår mycket grundliga kontroller och tester för att kunna garantera sina kunder att de köper och använder sig av däck av absoluta toppklass. Detta är däck som håller vad de lovar, och de har en god kontakt med vägbanan som gör att din körning blir mycket trygg med dessa på.