Ferrada fälgar

Ferrada fälgar har sin bas i Houston, Texas i USA och är ett mycket populärt märke när det kommer till fälgar. Detta är ett företag som har en brinnande vision om att förbättra och utveckla fordonets prestanda genom att arbeta med en innovativ design. Ferrada är mycket stolt över sina fälgar och går i god för dess kvalitet och därmed erbjuder de alla sina kunder garantier. Denna fälg genomgår alla grundliga tester innan dessa visas upp och säljs på marknaden då de vill vara säkra på att fälgarna uppvisar absolut högsta kvalitet.

Exklusiva Ferrada fälgar

Hos Ferrada får du, som det gamla ordspråket lyder, det du betalar för. Detta är fälgar av dyrare slag, men de är mycket unika och den kvalitet som du här får är oslagbar. Ferrada fälgar är välkända världen över för att vara de som tillverkar och tillhandahåller några av världens allra lyxigaste fälgar på marknaden. Fälgarna är såväl unika som vackra och många är skapta i ett mönster som buktar inåt som gör sig tidlösa och får vår bil att anta ett nytt utseende som känns väldigt lyxigt. Ferrada är välkända för sina exklusiva och dyra fälgar, och utseende som din antar med dessa är mycket unikt.

Mest köpta modeller

Fälgar från Ferrada är mycket populära, och inte allra minst i Sverige. Det finns framförallt tre modeller som det är mycket hög efterfrågan på. FR6 är en modell som är av lättvikt som erhåller ett modernt utseende. Modellen är skapt för att vara den allra bästa inom prestanda samt stil. FR7 är också det en modell som är oerhört populär. FR7 är skapt med en teknik som gör dess utseende till ett rent mästerverk. Fälgen är designad i en känsla av teater där var eker faller inåt mot mitten. Hjulet är estetiskt utan att dess prestanda tar skada. FR8 är en sportmodell bestående av tio ekrar och som är en utveckling på den traditionella stilen. Dessa gör sig fint på sportbilar som önskar ha fälgar av större slag.