Enzo fälgar

Enzo fälgar ägs och produceras av ett stort företag som arbetar multinationellt, vid namn ALCAR. Företaget arbetar hårt för att producera aluminium- och stålfälgar av grymt hög kvalité. Enzos fälgar håller riktigt bra kvalité för sitt låga pris vilket har resulterat i att många bilägare väljer att använda sig av Enzo fälgar. Av den anledningen har faktiskt de allra flesta bilägare ägt denna fälg någon gång i livet!

Hur är kvaliteten på Enzo fälgar?

Enzo producerar fälgar av hög kvalité i en enkel, robust och klassisk design. Hela sortimentet av fälgar är TUV-godkända, vilket är en oerhört kvalitativ certifiering för fälgar. Deras produkter testas regelbundet för att säkerställa att den höga kvalitén bibehålls i form av robusthet, produktion, materialhomogenitet och dimensionell precision.

Populära modeller

Enzos sortiment består av en mängd olika slags fälgar. Genomgående är fälgarna av hög kvalité och har en robust design som gör sig väl på många olika slags fordon. Sortimentet består av fälgar med en lite sportigare design och fälgar som passar för användning under olika årstider. Därmed erhåller sortimentet garanterat något som passar alla bilförare. Några populära modeller från Enzo är följande:

  • Enzo Yla Trailer Silver – en vinterbeständig fälg som är väldigt lätt att rengöra. En hård klarlack pryder fälgen med oerhört effektiv förmåga att stå emot smuts och salt.
  • Enzo Yla Black Polished Trailer – en aluminiumfälg som har svarta accenter. Fälgen är producerad med syftet att användas för husvagnar och släpvagnar och tål därmed väldigt hög belastning. Fälgarna är dessutom stilrena och vackra.
  • Enzo Yla Trailer Graphite – fälgar framtagna för husvagnar, transporter, trailers och släp. De tål hög belastning och är vackra och dekorativa.

Snygga modeller

Vilka Enzo modeller som är snyggast är en definitionsfråga som kan vara svår att svara på. Det beror helt enkelt på vad du är ute efter. Enzo G- modellen har exempelvis en väldigt klassisk och robust design som samtidigt är sportig. De har även pärlor i fälgarna vilken är en unik faktor, Fälgen anser vara både energisk och avslappnad i sin design, vilket verkligen säger sitt om designens mångsidighet. Dessa fälgar kan passa bra på sportbilen eller för dig som vill se lite extra fräsig ut på vägen. För dig som vill ha en väldigt robust fälg till vintern passar Enzo W ypperligt för ändamålet. Fälgen är silver i färgen och har 7 ekrar i klassisk design. Detta skapar en väldigt robust och rejäl fälg som passar dig som vill ha en tålig fälg som tål tuffa förhållanden och ser bra ut.