Allt du behöver veta om doublestar däck

Som du säkert redan vet så finns det ju väldigt många olika däckmärken ute på marknaden och ett av dessa märken är doublestar däck. Visst låter namnet ”doublestar” som väldigt proffsiga och lyxiga däck med en kvalitet utöver det vanliga, men är det verkligen så? Detta ska vi ta reda på idag i denna artikel. Du kommer få läsa om doublestar däck och få all den information som du kan tänkas behöva om du överväger att köpa dessa däck.

Detta är företaget bakom doublestar däcken

Företaget som ligger bakom dessa däck har faktiskt funnits i hela 98 år, alltså nästan 100 år. Företaget som tillverkar däcken heter, tro det eller ej, Doublestar och är faktiskt de enda däckföretaget som är statligt börsnoterat i Shandongprovinsen. Företaget arbetar ständigt för att bli ännu lite bättre och har börjat satsa på att tillverka däck utav återvunnet gummi från gamla däck, vilket är väldigt bra i miljösynpunkt. Doublestar företaget arbetar också för att bli världens mest framgångsrikaste däckföretag men också för att faktiskt bli världens allra första 4.0 fabrik.

Håller doublestar däcken en bra kvalitet?

Låt dig inte skrämmas utav att företaget bakom däcken har börjat tillverka däck med hjälp av återvunnet gummi, däcken håller fortfarande en fantastiskt bra kvalitet. Svaret på frågan om däcken håller en bra kvalitet är alltså ja.

Finns däcken som både sommar och vinterdäck?

Ja, däcken finns som både sommar och vinterdäck så om du vill ha alla dina däck i samma märke så är doublestar däck ett bra alternativ.

Varför bör jag köpa doublestar däck?

Dessa däck är inte bara bra för att de håller en fantastiskt bra kvalitet och är till viss del väldigt miljövänliga, de är även rätt så billiga. Så om du vill ha däck med en bra kvalitet som är bra för miljön och inte kostar dig allt för mycket pengar bör du verkligen fundera på att köpa dessa däck nästa gång du ska byta ut dina däck.