Deestone däck – suveränt gummi, bra grepp på vägen!

Ska du köpa däck och funderar på vilket märke du ska välja av alla som finns? Visst är det en djungel, men ta en snabb funderare på vad ditt behov är. Är gummikvaliteten viktig för dig kan du exempelvis ta en titt på Deestone däck. Dessa tillverkas i Thailand och har ett mycket bra pris. Det speciella med Deestone är det suveräna gummit och att en bredare yta av däcket ligger mot vägen.

Deerubber – lång erfarenhet

Deerubber Company startade i Thailand 1992. Idag har moderbolaget flertalet underbolag inom däck och gummi och är sedan 1996 en internationell entreprenör med produktion i Thailand. Man är ISO-certifierade, har mottagit internationell DOT-märkning standard i USA och vunnit en plats i Thailands ”Best 100 Product Award”.

Den internationella entreprenören Deestone Company kom ut med en ny marknadsvision för däckmarknaden. Ganska snabbt fokuserade man på kvalitet och internationell standard i teknologi, samt överkomlig prissättning.

Prisvärda däck av bra kvalitet från Deestone

Du kan göra ett riktigt fynd om du köper Deestone däck. Priserna är relativt låga för den höga gummikvalitet som du får. Ett speciellt gummi från Thailand används i all tillverkning, detta gummi anses ha den bästa kvaliteten i världen och exporteras till en tredjedel av världens länder. Denna kvalitetsproduktion är belägen i södra Thailand där man har gummiplantage. Det tar ett år för gummit att färdigställas.

De flesta Deestone däcken är något mer fyrkantiga vilket innebär att en större del av ”sulan” ligger mot marken – Deestone påpekar själva fördelen med det goda väggrepp som detta ger. Det finns däck för allt ifrån personbilar till off road, den senaste modellen Mud Clawer R 408 MT är ett ”bulligt” och rått däck med kraftiga klossar som kan ta sig fram i kladdig terräng. Hos återförsäljare kan man också ha tur att hitta paketlösningar till bra priser som exempelvis 6-lagersdäck som Deestone D933, dessa är stora 25 tums däck. Du som har personbil eller SUV har hela R-serien till förfogande. Den är väletablerad och har både smala och breda däck.