Bola fälgar

Bola fälgar kom att grundas i Storbritannien och det är också här som de idag har sitt huvudkontor. Det är idag ett företag som tillverkar fälgar som uppnår säkerhetsstandarder av högsta nivå. De har återförsäljare över hela Europa och deras fälgar pryder bilar på gator världen över. Bola fälgar har ett brett utbud och här kan du finna fler än 30 olika designer och modeller där deras fälgar sägs passa på 99 procent av de fordon som idag finns.

Framtidens fälgar från Bola

Bola använder sig av den senaste tekniken vid namn flow forming, vilket gör det möjligt för företaget att tillhandahålla lättviktsfälgar. De har genom hela sin verksamma tid gjort sitt yttersta för att leverera framtidens fälgar där de valt att låta en mer vågad design vara ett genomgående tema på samtliga modeller. Här finner vi fälgar i en mängd färger och utseende som är speciellt anpassade för att klara hårda och snabba inbromsningar och kvaliteten på dessa är i världsklass. Önskar du ge din bil ett riktigt lyft med tuffare fälgar är detta företaget som du ska kolla in.

Populära modeller

Bola fälgar har tagit fram många modeller och de är unika i sig. Det hela tog sin start med Bola B1 som är en fälg i en klassisk, ren och tidlös design och det är en av deras mest köpta fälgar. Därefter kom de att tillverka Bola B2 som är en modell där rena linjer är det som kännetecknar dess utseende. Här finns allt från B1 ända upp till B26 och alla antar ett unikt utseende. Modeller som Bola Mesh, Bola TX09, FP1 samt Bola CSR är också detta några, av fler än 30 modeller, som kommit att bli mycket populära och som säljs världen över. Samtliga modeller är skapta i en brinnande vision om att framställa framtidens fälgar, vilket gör att alla fälgar är unika på marknaden.