Barzetta är ett fälgmärke som är tillverkade av ett Amerikanskt företag. Detta företag tillverkar fälgar med hög kvalité och deras fokus har varit att utveckla barzetta fälgarna med klassisk och tidlös design. De kommer i olika storlekar och modeller och de har även en italiensk touch som ger bilen ett häftigt utseende. Barzetta däcken är kända för deras coola design och är omtyckt av många.

Är du en fälgfantast och vill att din bil ska sticka ut i mängden så är barzetta fälgar absolut något för dig. Det spelar nästan ingen roll vilken bil du har, dessa fälgar ska finnas till de flesta olika däck och bilmodeller. Väljer du ett par barzetta däck kan du räkna med att de håller en lång tid, tack vare den starka kvalitén och materialet har de en stabil hållbarhet. Förutom att du får en bil med snygg estik så kan du även känna dig säker på vägen varje gång du kör.

Barzetta har flera olika modeller på fälgar

Barzetta Classic – Denna modell är inspirerad av orginalet som var en av de första fälgarna inom barzetta sortimentet. Med dem här fälgarna får du en nostalgisk känsla.

Barzetta Baviera är – Den här fälgen har en aggressiv och robust stil. Den har flera ekrar och en bred läpp som framhäver däcken på ett snyggt sätt. Baviera är även desginade för hjul som kan köras snabbt.

Barzetta Toro – Toro är en modell som är gjord för skåpbilar som ska bära mycket last. Designen är skapad för att vara väldigt stark och klara av mycket kapacitet. Förutom att de klarar av en del vikt så har de även ett bra utseende.

Barzetta Vizioso – Detta är också en modell som ser tuff ut. Vizioso har svarta ekrar med polerade nitar. Perfekt för förare som vill ha ett kraftfullt utseende på sin bil.