Bandag – Energismarta däck

Bandag däck ägs av företaget Bridgestone som är den största däcktillverkaren i världen. Bandag är kända för sitt område och arbetar flitigt med regummering av däck.

Regummering av däck

Bandag anses vara bäst i värden på det de gör, nämligen regummering. Regummering innebär att slitna däck renoveras upp och ges en ny slitbana. Stommen på original däcket återanvänds och ytan på däcket fräschas upp och blir som ny igen. Regummering är otroligt miljövänligt och innebär dessutom en gedigen besparing. Bandag arbetar primärt med däck till tunga fordon som lastbilar. Att återanvända material har blivit allt mer populärt med tanke på att det både är billigare och mer miljövänligt än att tillverka nytt. Det är lätt att tro att regummerade däck inte håller lika hög kvalité som helt nya däck. Faktum är att det inte alls är sant. Regummerade däck från Bandag anses faktiskt ha precis lika lång livslängd som splitternya premiumdäck. Självfallet krävs det att däckstommen fortfarande är av hög kvalité för att regummeringen ska bli lyckad. Genom denna teknik kan du spara pengar på dina nygamla däck och dessutom vara med och välja mönster på dem.

Energismart och ekonomiskt alternativ

Att vända sig till Bandag är ett toppenalternativ för dig som har befintliga slitna däck som har en fräsch stomme. Du kan på så sätt spara en hel del pengar genom att regummera dina däck istället för att köpa helt nya. Företag som har som mål att öka sin lönsamhet kan få stor nytta genom att vända sig till Bandag. Genom att spara in på däckkostnader finns det mer pengar över till annat och lönsamheten för företaget ökar. Företaget har dessutom sysslat med regummering sedan 1950-talet och kan därmed verkligen sin sak. De är därför ett tillförlitligt företag som kan garantera fräscha och välfungerande däck till alla sina kunder.