ACE Ghost Fälgar

Företaget som tagit fram ACE Ghost som varumärke och modell grundades i Taiwan 1996 som ACE Alloy Wheel, och är idag Storbritanniens största producent av moderna aluminiumfälgar. ACE är kända för sin robusta och innovativa design på sina fälgar som har gjort företaget marknadsledande. De högteknologiska fabrikerna och anläggningarna som producerar varumärket ACE i form av eftermarknadsfälgar ligger i Taiwan, här har man också sina forskningscenter och testcenter där man säkerställer att slutprodukterna uppnår alla marknaden säkerhets- och tekniska krav. I de forskningscenter som ägs av ACE forskar speciellt kunnig personal om materialval, produktionsprocesser, olika metaller som kan vara aktuella och designmönster på ekrarna i fälgar för att uppnå det mest inspirerande och tilltalande formspråket utseendemässigt på fälgen i kombination med stabilitet och hållbarhet.

ACE arbetar kontinuerligt i sin forskning med att förbättra sina produktionsprocesser, och att alltid ha så hög kvalitet som är möjligt på sina fälgar för att kunna uppnå alla bilförares krav på stabilitet och trygghet i sin bilkörning vid användandet av ACE:s produkter.

Detta är fälgar som ger föraren en trygghet och säkerhet genom de på marknaden bästa certifieringarna ISO9002 och QS9000, som uppnåtts genom bra kvalitet på produkterna, leveransgarantier och support genom alla led. Dessa fälgar är speciellt konstruerade för att klara långa transporter, körsträckor och det som krävs av fälgar idag för att hålla på alla väglag och olika miljöer.

Genom hela produktionsprocessen kontrollerar specialutbildade ingenjörer alla led, rättar till eventuella fel och testar slutprodukten extremt noggrant. ACE Ghost fälgar är gjutna aluminiumfälgar som CNC bearbetats efter gjutningen i högteknologiska maskiner. Målet för varje slutprodukt är att klara de allra svåraste av vägförhållanden.

ACE Ghost fälgar

ACE Ghost finns på marknaden som 18 tum, 19 tum och 20 tum som direktköp, men önskar man större tumstorlekar på sina fälgar så brukar man kunna förbeställa dessa via att ta kontakt med sin återförsäljare som kan beställa hem dem specifikt för kundens räkning.