Ace fälgar

Ace fälgar är kända för sin innovativa design. De är robusta, håller hög kvalitet och utmanar ständigt nya dimensioner i väghållning och hållbarhet. Tillverkaren Ace Alloy Wheel är ISO9002 och QS9000 certifierade, vilket är de allra bästa certifieringarna man kan ha i branschen.
Ace startade år 1996 i Taiwan, efterfrågan på fälgarna har varit stor och företaget har fabriker och leverantörer över hela världen.

Unik design

Ace har oändligt många snygga fälgar i sortimentet och även om detta inte är en budgetfälg är priset inte för blodigt. Fälgen som man först kommer att tänka på, eftersom man aldrig glömmer den, är Ghost. Om du har fäst ögonen på en Ace Ghost fälg vet du vilken påverkan den har på betraktaren. Och visst måste väl denna design vara unik i världen. Femton stycken supervackra ekrar i mattsvart, med undantag för fem stycken blankpolerade ekrar som skär igenom sin mörka omgivning. De blankpolerade eker-armarna vilar ovanpå sina svarta skuggor. Jackpott i design!

Söker du det estetiskt vackra finns Ace Zion, det är en ruskigt snygg fälg i matt silver med platta, maffiga ekrar som har räfflor i sig. Trots att de är breda gör böjningen i dem att de ser ut lite som en våg som fäster in mot mitten. Kreativt och snyggt.

Ace satsar på hållbara fälgar

Målsättningen hos Ace är att tillverka fälgar av högsta kvalitet och framförallt att förbättra hållbarheten så att den klarar alla typer av svårare markförhållanden – men också klara av längre transporter. Ace lägger tid på forskning inom metaller och material samt ser hela tiden över hur man kan förbättra processer i produktionen. Man har avancerad maskinteknik till hjälp vid gjutning av fälgarna och en stall av högkompetenta ingenjörer. Kontrollen av fälgarna innan de släpps ut till försäljning är minst sagt rigorös. Ace fälgen finns i storlek upp till 20 tum och är en mycket intressant fälg om du gillar innovativ design.