885 fälgar

Letar du efter snygga och lite utmärkande fälgar till bilen? Då är 885 fälgar ett varumärke du inte bör missa att kika närmare på. Här andas fälgarna klassisk motorsport som taget från 80-talets racingbanor. Sett till priset är det här ett prisvärt alternativ för dig som gillar snygg utrustning till bilen!

En legend i branschen

Det här är något alldeles extra och 885 fälgar kan utan tvivel tituleras legend i branschen. Konceptet baseras på att hylla motorsporten genom decennierna där fälgarna återspeglar racingens glansdagar på 80- och 90-talet.

Med blotta ögat förs tankarna snabbt till motorsportens fartfyllda scen och med 885 fälgar på din bil skapas känslan av att befinna sig mitt i racingvärlden. Det gäller både känslan mot däcken och utseendet som präglas av en stilfull och sportig design. 885 är helt enkelt en levande legend som med sin tidlösa och nischade look charmar vem som helst.
Med två produktionsserier uppfyller fälgarna många bilägares förväntningar och den rimliga prislappen är ett stående argument till varför varumärket ständigt vinner ny mark.

885 fälgar – sportiga modeller

Kör du Mercedes, BMW eller kanske Audi kan du enkelt ge din bil ett rejält mervärde med läckra 885 fälgar. En tuff och sportig detalj till en bil som redan andas pondus och kvalitet. Självklart kan du utan problem även utrusta andra bilmodeller med modellen – kom bara ihåg att välja rätt dimension på dina fälgar!

Idag erbjuder varumärket två olika fälgserier; Lemans och Classic. Vardera serie innehåller flera modeller att välja bland – flest färger finns att köpa om du väljer Classic RS serien.

  • Classic RS black
  • Classic RS silver
  • Classic RS gold
  • Classic RS red
  • Classic RS pink

Lemans är lyxig och framtagen med en riktig racingkänsla – den här 885 fälgen finns i silver alternativt guld. Samtliga modeller från båda serierna går att beställa i olika tum och bultmönster.